Rådgivning, kurser, föreläsningar

Aktuellt!

Nu har vi ett sommaruppehåll  men till hösten kommer Mat & Miljös populära hälsokvällar tillbaka med nya spännande ämnen. Håll utkik på bloggen och/eller Facebook!

——————————————————————————————–

Vill du må bättre, vara ditt bästa jag?

Vill du lära dig mer om naturlig lågkolhydratkost och få hjälp och stöd att förbättra dina kostvanor? Vill du gå ner i vikt, ha mindre värk eller sötsug, bli piggare, gladare och snyggare?

Gör så här:

Personlig rådgivning – Vi träffas på mitt kontor eller ett ställe som vi kommer överens om. Vi tittar på hur du äter idag och hur du mår. Sedan får du personlig vägledning på vägen mot ditt bästa jag. Inriktningen är naturlig lågkolhydratkost. Mindre socker och mjöl, mer naturlig mat  med mycket grönt och naturliga fetter. Antingen hyr du in mig privat eller så berättar du för den HR-ansvarige på jobbet att du vill gå hos mig, som en friskvårdsförmån. Vi träffas så många gånger som du väljer. Jag rekommenderar dock minst 3 gånger.

Pris för privatpersoner: 650 kr per gång

Kost-cirklar: Glöm den gamla kostcirkeln som gjorde oss tjocka och sötsugna, nu finns det ny kunskap! Häng med på en kost-cirkel som lär dig hur du ska äta för att må bra!.  Samla minst 3 vänner så kör vi igång.  Kurshäfte med fakta och recept ingår. Kursen heter KostGajden och är utvecklad av kostrådgivaren och kokboksförfattaren Anna Hallén.

Pris: 980 kr för 4 x 1 timme

Träff 1. Att komma igång med lågkolhydratkost, hur och varför. Naturlig mat – vad är vi gjorda för att äta?
Träff 2 . Sockrets påverkan på oss. Värk och inflammationer
Träff 3 Fett, fettförbränning och kolesterol. Vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Träff 4. Praktisk tillämpning i vardagen. Hur du fortsätter med din nya livsstil.

I kursen ingår häftet Kostgajden, framtaget av Anna Hallén, med basfakta och menyförslag för 4 veckor. Pris: 980 kr för 4 träffar. Du betalar kontant eller får en faktura efter kursen.

Rådgivning via mejl: Jag ger dig personligt anpassad kostrådgivning via mejl. Så här går det till: Du fyller i ett formulär och en matdagbok och mejlar till mig. Jag ger dig råd om hur du ska äta, baserat på den information jag fått av dig. Sedan mejlar du mig dina frågor och funderingar en gång i veckan och jag svarar på dem, med ytterligare råd och pepp. 10 mejl kostar 980 kr.

Företagskurser: Jag ger kurser för personalgrupper på företag. Prata med den HR-ansvarige på din arbetsplats, jag kommer gärna ut till din arbetsplats och berättar mer.

Föreläsningar: Jag ger föreläsningar om naturlig lågkolhydratkost för intresserade grupper, på företag, organisationer, föreningar. Hör av dig så berättar jag mer.

Varning! Mina kurser och föreläsningar kan medföra biverkningar och tas på egen risk! De vanligaste biverkningarna är viktnedgång, minskat sötsug, mindre värk, gladare mage, bättre humör, mer ork. Vågar du?

Kontakt:
Johanna Ekne
Mejl: johanna@ekne.se
Tfn: 0722-451145
Besöksadress: Damanco, Engelbrektsgatan 20, Malmö
Postadress: Ernst Ahlgrensgatan 2A, 217 59 Malmö

5 tankar om “Rådgivning, kurser, föreläsningar

  1. Pingback: Hälsokväll med Mat & Miljö – Anna Hallén! | Mat & Miljö

  2. Pingback: På utbildning hos Anna! | Mat & Miljö

  3. Pingback: Enkel och god vardagslax | Mat & Miljö

  4. Pingback: Vilken roll spelar maten? | Mat & Miljö

  5. Pingback: Supergod parmesanlax | Mat & Miljö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s