Hälsokväll med Mat & Miljö – Anna Hallén!

4 kommentarer

Föreläsningskvällen med Ann Fernholm och Gunilla Eldh blev en succé och jag har fått många positiva kommentarer, vilket fick mig sugen att fortsätta. Sagt och gjort – nu startar jag ”Hälsokvällar med Mat & Miljö”! Det blir olika intressanta och duktiga föreläsare, schysst fika och möjlighet att prova och/eller köpa bra produkter i pausen. Jag tror att ni kommer att gilla detta lika mycket som jag!

Först ut är den duktiga, kreativa och sprudlande Anna Hallén. Hon är kostrådgivare, föreläsare och författare med många bollar i luften. Ni som hört Anna vet att det finns inga sätt att stoppa henne, det är bara att luta sig tillbaka och njuta av kunskapen och inspirationen som hon delar med sig av. Nu har hon tagit fram en ny föreläsning som heter ”Gnisselzonen” och som handlar om vad man gör när man inte mår riktigt bra men ingen hittar några fel.  Förutom Anna så kommer LCHF-butiken på besök. De är på gång att starta café i Arlöv utanför Malmö och under Hälsokvällen kommer de att servera lågkolhydratfika och sälja några av sina produkter.

Den 30 maj är det dags, kl 18.30-21 på Sankt Gertrud i Malmö. Missa det inte!

Inbjudan med mer info: Inbjudan från Mat och Miljö – Anna Hallén

Så här anmäler du dig

4 tankar om “Hälsokväll med Mat & Miljö – Anna Hallén!

  1. Pingback: Hälsokvällar i Malmö | Ett sötare blod

  2. Pingback: Hemmagjorda chokladglasspinnar | Mat & Miljö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s