Supergod parmesanlax

1 kommentar

Vill du anmäla dig till föreläsningen med Anna Hallén? Klicka här

 

Idag blev det lax till middag, ett nytt försök att göra laxen lite roligare än att bara köra den i ugnen som den är. Denna gången fastnade jag för ett recept av Åse Falkman Fredriksson. Tycker att hennes  bok ”Viktminskning med LCHF” innehåller många recept som ser riktigt läckra ut vara sig man vill gå ner i vikt eller inte, och de vi har testat har vi varit mycket nöjda med.

Så här ser receptet ut (klicka på bilden om du vill göra den större)

 

recept parmlax

 

Mycket lättlagat som ni ser, bara att moja ihop allting och hälla på laxen. Utom räkorna då som ska på EFTER att laxen varit i ugnen, annars blir de sega. Maken och jag tyckte det supergott, en ny fiskfavorit. 13-åringen tyckte det röran var ”ovanligt god för att vara en röra” och gav alltså tummen upp. 18-åringen gillade det inte, men han gillar inte så mycket så det var väntat. Det här gör vi alltså fler gånger!

parmlax

En tanke på “Supergod parmesanlax

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s