Ny variant på helgfrukost

Lämna en kommentar

Söndag idag och då brukar det bli någon mera lagad frukost än den gamla vanliga. Efter en del velande blev det bacon med ägghack och champinjonfräs. Inte så himla planerat utan baserat på vad jag hittade i kylen. Först stoppade jag två ägg i äggkokaren. Sedan fräste jag  färska champinjoner i smör och på slutet slängde jag i några cocktailtomater och saltade och pepprade. Bacon är ju inga konstigheter, bara att steka. Förståsigpåarna säger att man inte ska hårdsteka den men det gör jag ändå, säg det inte till någon. Jag tycker det är så himla gott med riktigt knaprig bacon! När äggen var klara så värmde jag ett par matskedar smör i en skål i mikron en pyttestund så att det blev mjukt. Sedan körde jag äggen på båda hållen i en äggskärare så att det blev rutor och blandade ner detta i smöret, saltade och rörde runt så att smöret smälte så där gottigt. Fäädig! Så här såg det ut och det var jättegott!

frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s