Forskning utan ödmjukhet och distans?

Lämna en kommentar

Kostforskningen verkar ha fastnat i något slags dödläge, när många etablerade forskare vägrar att öppna ögonen och se vad som skett och vilka nya rön som har kommit. Och det är klart, om hela ens livsgärning bygger på helt felaktiga premisser, skulle man glatt och villigt erkänna det då? Det kan inte vara lätt! Läs vetenskapsjournalisten Ann Fernholms krönika om detta här. Mycket bra skrivet! Jag önskar bara att forskarna skulle läsa det också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s