Kostdoktorn på föreläsningsturné!

Lämna en kommentar

För er som vill lära er mer om lågkolhydratkost och även hur man kombinerar detta med träning så finns det möjlighet att gå på två intressanta föreläsningar i Malmö den 23 mars. Det är ”Kostdoktorn”, Andreas Eenfeldt som driver den mycket välbesökta bloggen http://www.kostdoktorn.se  och som skrivit boken ”Matrevolutionen” (läs den!) och Jonas Bergqvist som är utbildare på Mf Utbildningar och som skrivit boken ”LCHF och träning” som är på föreläsningsturné. Jag har hört Andreas Eenfeldt tidigare och han var en mycket bra föreläsare, kan varmt rekommenderas. De kommer även till andra städer i Sverige på sin turné. Jag har köpt biljett förstås, det här missar jag inte, och även maken ska med minsann. Häng på, vetja!
Mer info hittar du här:
http://www.mfgruppen.se/sidor/forelasningsturne-matrevolutionen–get-the-lifestyle-2013.aspx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s