Dags att må som du förtjänar?

Lämna en kommentar

Så här efter jul känner sig många tjocka, dästa, trötta och önskar att de var lite piggare och smalare. Been there, done that! Om det stämmer in även på dig kanske du ska hänga på lågkolhydrattåget ett tag och se om det passar dig. Förutom att många går ner i vikt så känner man sig också piggare och får en gladare mage, mindre värk osv. Vi snackar fräsch mat med mycket grönt och naturliga fetter, men utan socker och mjöl. Jag kör kostcirklar i Malmö i vår, den första börjar 29 januari. Det finns även möjlighet att få rådgivning via mejl för dem som är intresserade. Allt detta gäller förstås även dem som redan äter lågkolhydrat men behöver lite mer inspiration och pepp.

Så här funkar det:

Kost-cirklar: Glöm den gamla kostcirkeln som gjorde oss tjocka och sötsugna, nu finns det ny kunskap! Häng med på en kost-cirkel som lär dig hur du ska äta för att må bra!  Samla minst 3 vänner så kör vi igång.  Kurshäfte med fakta och recept ingår. Kursen heter KostGajden och är utvecklad av kostrådgivaren och kokboksförfattaren Anna Hallén.

Pris: 980 kr för 4 x 1 timme

Häng med på en efter jul-cirkel! Du behöver bara ett nyårslöfte; gör 2013 till ditt piggaste och snyggaste år! Start 29 januari. Tid: tisdagar 19-20. Plats: Damanco, Engelbrektsgatan 20, Malmö.

Rådgivning via mejl: Jag ger dig personligt anpassad kostrådgivning via mejl. Så här går det till: Du fyller i ett formulär och en matdagbok och mejlar till mig. Jag ger dig råd om hur du ska äta, baserat på den information jag fått av dig. Sedan mejlar du mig dina frågor och funderingar en gång i veckan och jag svarar på dem, med ytterligare råd och pepp. 10 mejl kostar 980 kr.

Hör av dig till johanna@ekne.se eller ring 0722-451145. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s