Pimpad chokladkaka

Lämna en kommentar

Ni minns kanske att jag gjorde en chokladkaka på mix från Blending Bliss förra helgen. Den blev fluffig och fin, men smaken var lite beige tyckte vi. Nå, idag tog jag fram resterna ur frysen och serverade tillsammans med vispgrädde och konserverade mandarinklyftor. Å NU var det riktigt gott! Sönerna var fortfarande inte riktigt med i fancluben men maken och jag blev förtjusta. Yummi! Är man känslig för socker är det en bra idé att välja bort mandarinerna (som legat i sockerlag) och t.ex. ta bär istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s