Udda smoothie

Lämna en kommentar

De som känner mig vet att jag är lite hooked på att göra smoothies, särskilt sedan jag fick min fina röda Kitchen Aid-mixer. Jag gillar själva grejen att stå där och kasta i olika saker och se vad som händer, jag smakar och ändrar och smakar igen. Roligt! Men på sistone har det känts som att jag ofta kastar in samma saker varje gång. Eller i alla fall som att slutresultatet blir ungefär samma. Visst är det gott men kanske lite … tråkigt. Men så häromdagen fick  jag se ett recept som såg otroligt spännande ut. Jag skrev ner det och sen har det legat på skrivbordet någon vecka. Till eftermiddagsfikan idag kände jag att nu är det dags; här ska göras ny smoothie. Tyvärr minns jag inte var receptet kom ifrån, men så här stod det:

1 ägg
1-1,5 dl kokosmjölk
1 krm vaniljpulver
1-2 krm lakritspulver

Låter det inte spännande va? Det här kan ju gå precis hur som helst, antingen är den god eller jätteäcklig.

Jag mixade. Vi satte oss ner vid fikabordet och smakade. Det samstämmiga betyget blev…bläääääää. Icke godkänt. Men som maken så vänligt sa: Den kan få en 3:a i alla fall. Av 10 alltså.

Jaja, man ska pröva allt en gång. Nu har vi testat den varianten. Det gör vi inte om. Om någon vill komma och testa så står här tre nästan fulla glas med smoothie…

kokossmoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s