Kladdkaka á la Wettex

2 kommentarer

Jaha, nytt försök att baka utan mjöl och socker. Gick åt pipan. Igen. Jag förstår inte detta, jag är ju van att baka, har bakat i många år. Och jag har provat en mängd recept som alla ser hyfsat lätta ut. Dessutom ser de jättefina ut på bilderna i kokboken. Men det jag får ut ur ugnen är oftast inget man ens skulle kunna ge till hunden, om man hade någon. (Mandelkakan förra veckan var ett undantag, den blev ju faktiskt riktigt bra.)
Idag försökte jag göra kladdkaka och nedan ser ni resultatet. Dödbakad är bara förnamnet. Yngste sonen påpekade vänligt att man skulle kunna använda den om man vill göra en choklad-pizza, själv tyckte jag att man möjligen skulle kunna ha den som Wettex-trasa i köket.
Konsistensen var ungefär Wettex den också. Och smaken inget att hurra för. Suck! Får väl prova något nytt nästa helg. Om jag pallar…

2 tankar om “Kladdkaka á la Wettex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s