Fika-grubbel

Lämna en kommentar

Att fixa nyttiga fikor som barnen gillar är svårt! Jag har tonårsbarn och i den åldern är man inte så sugen på mammas nya ideér om vad som är bra mat. Smoothies funkar på den yngste men inte på 17-åringen. Min hemmagjorda glass utan socker har inte heller väckt jubel. Har försökt baka ett antal olika kakor utan vanligt mjöl men tycker det är svårt. Konsistensen blir ofta konstig och smaken sådär. Idag provade jag Anna Halléns mandelkaka (finns i boken ”LCHF för familjen”) med mandelmjöl och fiberhusk i och den blev inte så dum faktiskt. Med grädde och bär till blev det riktigt gott tyckte både jag och maken. Barnen var tyvärr inte med på noterna utan gick och hämtade de gamla vanliga kexen efter att ha smakat. Inte framme än alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s