Vardagsfrukost

Lämna en kommentar

Vardagsfrukosten är inte fullt så rolig som helgfrukosten men god ändå tycker jag. Ett kokt ägg med majonnäs, en rejäl klick Philadelphia-ost och ett par kapslar fiskolja (Omega 3). Till det ljummet citronvatten istället för juice. Ser inte så mycket ut för världen men om man äter mer fett så behövs inte så stora mängder för att man ska bli mätt och nöjd. Det här står jag mig på fram till lunch utan problem. Att jämföra med förr då jag åt två mackor med pålägg och drack juice. Fullt med snabba kolhydrater och socker och efter ett par timmar var jag vrålhungrig!

Det här är min frukost och jag äter den för att jag gillar den, att plåga sig själv för att gå ner i vikt eller få bättre hälsa tror jag inte på. En quick fix har ingen någon glädje av, det gäller att hitta en livsstil som man trivs med i längden och där man får äta sånt man gillar. För den som tycker att min frukost ser trist ut finns det massor med goda lågkolhydratfrukostar att välja på. Ägg och bacon kanske? Yoghurt med nötter och bär? Skinka med äggröra? Smoothie? Bara fantasin sätter gränser. Börjar du dagen utan socker eller mjöl och med tillräckligt med fett får du en piggare, gladare och snyggare dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s