Smaskig helgfrukost utan mjöl eller socker

Lämna en kommentar

Nu är det helg igen och med det följer mer tid och ork att göra en lite festligare frukost än den vanliga vardagsvarianten. Idag blev det omelett, en bra rätt som är god, nyttig och kan kombineras ihop på ett oändligt antal sätt med olika ingredienser. Man kan helt enkelt taga vad man haver och det blir alltid gott. Nu åkte grönsakslådan fram igen och i den hittade jag purjolök, champinjoner och små tomater. Detta fräste jag och hällde sedan på omelettsmeten som bestod av ägg, grädde, salt, vitpeppar, svartpeppar. När äggsmeten nästan stelnat la jag på skivad cheddarost som jag hittade i kylen och som fick smälta ner över omeletten. Omelettsmaken är olika men jag vill ha min välstekt och lite knaprig på ytan. Till detta serverades röd spetspaprika. Maken tog också lite HP-sås till.

Gottgottigottgott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s