Hur äta på väg?

Lämna en kommentar

Att hitta något att äta i farten är svårt när man går på
lågkolhydratkost. Jag är ganska rörlig i mitt jobb och ofta ska det gå undan. Tittar man vad de har för snabba mellanmål på t.ex. Pressbyrån så blir man bedrövad. Mackor, mackor, mackor. Å så pastasallad. Om jag vet i förväg att jag kommer att behöva ett mellanmål så brukar jag koka ett extra ägg på morgonen och ta med mig. Sen lägger jag till lite nötter, ost om jag kan hitta och kanske en smoothie med mycket bär i. Såhär ser dagens tågmåltid ut. Lite väl söt kanske (mycket juice i smoothien, sockrade bär i nötpåsen) men bättre än mycket annat. Det får gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s